Saturday, September 25, 2010

DiGi iPhone 4 Me



Siapa yang tak nak iPhone 4 yang baru diperkenalkan Apple? Garuda pun semestinya mengidamkannya. Manakan tidak dengan ciri-ciri canggih yang terbina pasti menambat hati setiap peminat gajet-gajet menarik seperti iPhone 4 ini.

Banyak plan menarik yang ditawarkan oleh syarikat telekomunikasi terutama syarikat gergasi seperti DiGi yang sekarang sedang hebat menawarkan plan iDiGi Postpaid dengan pakej iPhone 4. Jadi tidak hairanlah kalau ramai yang berebut nak dapatkan plan ini dari membeli sebiji iPhone 4 ni yang sememangnya mahal.

Tapi bagi Garuda yang sibuk dengan kerja dan tidak berkemampuan lagi nak beli iPhone ni memang menanti-nantikan mana-mana peluang nak dapatkan iPhone 4 ni secara percuma. Siapa yang tak nak kan percuma. Maklumlah sedih tak sedih sampai sekarang Garuda masih bertahan dengan HandPhone Prasejarah Garuda Nokia 3310...huhuhu...

Inilah Hp GARUDA Nokia 3310

Lagipun dengan adanya iPhone 4 ni mudah bagi Garuda sambil bekerja nak Online dimana-mana memandangkan Garuda pun memang pelanggan setia DiGi "Sentiasa Bersamamu". Memang itu yang diharapkan.

Jom pakat join Contest Nuffnang, mana tau rezeki korang. Klik Sini


SPG : Nuffnang je yang dapat bagi Garuda iPhone 4 free..... ;)

18 comments:

APi said...

wallah..
congratez..^^

paskal_garuda said...

Hehehe...saje je API cuba nasib..jom la join..

chempaka said...

owh ramai yang join contest ni.... hadiah dia satu jer... hehehe.. anyway good luck....

Dhana/戴安娜 said...

salam sahabat
wah kueren semoga sukses ya maaf komeng oot good luck

kakyong said...

kakyong juga nak mencuba tuah dgn contest nuff ni..

Solihin Zubir said...

perghhh.. henpon antik tu.. :D

De'din said...

hehe..
nice entri
gud luck garuda !

gdoupt_monster71 said...

best tel 2.. tarik line kuat selain tahan lasak

gnesop.com said...

good luck bro..
telefon pakai sekrg pun cun :)

Mr Noble said...

haha! good luck y'all! :D

Nur Misnan said...

salam garuda
my 1st hp adalah nokia ni
lama tak tengok... itupun hadiah dari besday

anyways, good luck brother..

Femillea Boutique said...

cpt grab iphone4g..cun lah

sweetsal said...

hphone nokia tu memang tahan lama..sy pun pakai nokia jugak..anak aje pakai iphone 3gs..

toyolkiut said...

nasib baik henpon prasejarah tu dinasour x telan kan..klau x lama dh pupus..hehe!
Syabas buat semua yg join contest nuff tu..
kalah menang adat la.. yg penting usaha..

hAwA said...

pelan postpaid dengan henfon berjenama sememangnya dah menjadi trend di oversea dah... mungkin tak lama lagi giliran Malaysia

Cik Ubi said...

tariK line kuat??x paham..tapi nset 3310 nie memg besh..lau modified letak camera 5 m.piksel mesti laku balik..hehe

elmaranji dot kom said...

aik, demam iphone4 da sampai da, ni ubat dia mahal ribu ribunya

penaberkala said...

oo, join gak ke?
good luck

Kedudukan Liga Super / Liga Premier Malaysia 2012

Maklumat anda :

IP