Saturday, November 27, 2010

Filem Ngangkung : Filem Seram Komedi Terbaik!!!

Filem Ngangkung : Ada kelainan

Mula-mula masa sebelum Garuda tengok filem ni rasa macam tak bajet la filem ni boleh menggelakkan dan menggamatkan sepanggung, sekali masa tengok filem ni memang terasa kegilaan pelakon-pelakonnya yang bersahaja berlawak dalam kehantuan filem ini. Lakonan mantap pelakon-pelakon yang pada Garuda biasa je memang diluar jangkaan penonton. Apa-apa pun filem Ngangkung ni memang First Filem Melayu yang lawak komedi seramnya memang tahap gaban. Rugi kalau tak layan filem ni...

Tiket



Preview Filem Ngangkung 2010


spg : Filem yang dekat dengan kehidupan manusia yang suka tikam nombor ekor. Nampak realistik la filem ni.

33 comments:

nova_leverage said...

1st commenter.. hahah !

IxoR@ said...

2nd commentar... hihihihi...

ngangkung... eeiiiii... tak takOt ke?

:P

Far8 budak baik said...

3rd commentar =P

kelakar kot cite ni tgk triler je

AHAHA

ASSOYFINGER67 said...

adik si Ezzette nie memang pelakon yg aku suka..huhu

hans said...

Sam kalau berlakon best
tu aku suka tgk

P/S : Beberapa Soalan Menarik Yang Gua Nak Tanya Pada Anda Semua

Aefa Aerisya said...

erm.. nak tgk ke tak ni ye.. uhuk

mia said...

huwa..mcm best je..nnti nk tgk la..tq share ni ek

little cart00n said...

ngangkung da support..2 alam taknak suppot ke?
hahahhaahha *gelak kejam!* ;p

kobEj0rdan~ said...

esok jugak den p tgk:)

zazaw said...

eh sok nak p tgk aaaa

yulianti said...

Takut dgn yg horor aku ix..hiihihiiii
kunjungi aku juga di http://uliearieph.blogspot.com

aYu said...

rasa nk tengok la rasa...

Mari Berbicara Hati Ke Hati :
New Entry : My Farewell Message

miss luluScya said...

yeay ! sy pn baru tgk smlm .. :))) hehehe sgt best... ktawa sakan dlm panggung tuh :)

whitecoffee said...

ni yg wat sya nk p tgk nih!!!
aduh time2 final plak ni...wawawa

Hanis Azla said...

baru smlm anak2 citer pasal movie ni... ingatkan filem thailand sbb tajuknya tu..

nadey said...

wahhhhhhhhhhhhhhhhh nk tgk gak la

misz FaTiN said...

best ke cite ni?..
nak tengo..nk tengok..

sop said...

wah.. best2!
boleh alayan nanti

THE LEKAT LEKIT STORY said...

wah.. mcm best

muhamadsufian89 said...

jeles x dapat tengok lagi sbb sekarang ni dalam mood exam..huhu

Ullyana zaidy said...

bes x cite ni?
mcm best je..
hehehe..
xtgk ag

me suya said...

best ke garuda??
suya semalam tgk rapunzel.. hehee puas hati betul.. esok nk tgk ngangkung la plak

ema サニ said...

erkk..x layan sgt crta mcm ni..heee

princeduyong said...

wah...rugi tak tgk ni... eh yang pecah panggung tu tak tgk ke..?... :)

mia said...

huwaa..rapunzel da settle..lpas ni filem ni pulak..ehehe...thanks 4 sharing dia garuda..

Ain Zulaikha said...

ni yg membuatkan membuak2x nak tgk ni..

Cempakamelati said...

Memang best cerita ni..sesekali gi la rilek2 tengok wayang..takkan nak berblog jer.

pN.rOs said...

cam best jer filem ni... tgok trailer nye pon da best

hans said...

ari nih xsempat tgok lagi
haih

P/S : Followers Blog Tu Banyak! Komen Beratus - Ratus! Tapi Apa Yang Hebatnya Blog Tu?

green yg gorgeous said...

ngnkung best ke?
xtgok g nie.

HanisHuri(✿◠‿◠) said...

bez2! x rugi duit bli tket...

zackmohd said...

tgk trailer nmpak cam best jerrr

zackmohd said...

ada satu citer ala2 ngangkung ni jgk dari kawan saya drebar lori bawak roti gardenia...kat negeri 9 rasanya...dia drive sorang je...tapi bila sampai kat kdai (kul 6 pagi),tokey kedai tanya mana pegi ko nya assistant?..kwn saya pun heran bila pulak dia bwk assistant!...rupanya dia x nampak ada org sebelah dia..tapi tokey kdai tu yg nampak ada org kat sebelah dia!....

Kedudukan Liga Super / Liga Premier Malaysia 2012

Maklumat anda :

IP