Saturday, November 20, 2010

Harry Potter And The Deathly Hallows (Part 1)


Garuda dah gi tengok citer nie. Oklah coz banyak aksi-aksi yang tak diduga. Cuma apa yang Garuda rasa lebih menarik nanti adalah Part 2 punye cerita. Part 1 ni cerita dia baru nak sampai klimax dah abis. Part 1 ni cerita dia banyak bercakap dari aksi, tu yang Garuda jangka part 2 nanti lebih banyak aksi magik. so ape-ape enjoy la tengok citer ni.

Tiket



Preview


27 comments:

princeduyong said...

wah...menarik...kena tgk ni...

ferry said...

nak tgk jugak

Kisah Si Ulat Buku said...

dah tengok dekat internet...tapi sayang film ni di-upload utk 36.minit aje

misyamissyou said...

huhuu..lom tangok lagi..bile nak dpt tengok ni.. :(

Aefa Aerisya said...

incik garuda... betul tu. cerita ni baru je nak sampai kemuncak dah abis. tapi takpe, yang part 2 memang banyak aksi kalau ikut novel dia. :)

AkuPenulis said...

seat best tu..
xdpn sgt..

caliph shuriken said...

smpat tgk preview td, part 1 lebih byk lari2, part 2 nti mmg lawan giler2...

waalllaa! said...

waaa!!!! nk tgk jugak citer ni.. ade byk list nk tgk citer yg best2 ni.. harry potter, narnia, repunzel..hmm byk lagi..will catch this movie as soon as possible!! hhuhu

Hairil Rizal said...

Best ya? Saya hanya tgk part 1..pastu yg lain semua miss. Tu yg terasa malas nk tgk sbb takut tahu hujung pangkal citer. Hehe!

akuvision said...

ramai jugak minat cerita remaja sihir ni...tunggu dvdrip la jawabnya nanti

biskut said...

rugi nya tak dapat tengok....argh!!!

Luffy said...

best ke cter ni dow??

NOOR FATIN said...

waa..harry potter

HaNTwO said...

hahahah kalo dah byk ckp pokcik nak tgk yang part 2 jela hehehe...

"MULAN" said...

betol.. tak sabar tunggu part 2..

Chaon Cornerz said...

mau tak mau kene la tunggu part tue jugak kan. kalo tak macam rugi je tengok.. =)

Almy said...

Nak lari tajuk..GSC almanda paling besh sebab tidak sesesak panggung lain..huhu..

hans said...

aku pun ada buat review film nih
apa2pun memang best

P/S : Review Film : Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1 Menarik Walaupun Agak Berat

buyat(bebola tomato) said...

errr cite ni ngan 2 alam,mane lg best?

sadieq said...

best tak?

paskal_garuda said...

best gak lah..kalau nak tgk part 2 kena tgk part 1 baru leh paham...

::nuRuLaDHar:: said...

huhu ritu nk tgk xjd..sob2

Ain Zulaikha said...

nak tgk.. tapi masalhnya harry potter lain tak katam lagi laa.. hehe

cikmawar said...
This comment has been removed by the author.
cikmawar said...

xsmpat lg nk tengok citer ni..
mmg btul2 best eyh..?

.::: Princess MOMOY :::. said...

tgk kat alamanda lagi tu

saiazuan said...

best la movie kali nie.. x mengecewakn sgt

Kedudukan Liga Super / Liga Premier Malaysia 2012

Maklumat anda :

IP