Thursday, July 28, 2011

Ramalan Keputusan Perlawanan Malaysia VS Singapura

Hari ini adalah hari yang dinanti-nantikan oleh seluruh rakyat Malaysia dan Singapura apabila pertembungan diantara Harimau Malaya dengan Sang Singa yang dijadualkan berlangsung di Stadium Nasional Bukit Jalil Jam 8.45 malam bakal menentukan siapa diantara kedua-dua pasukan ini yang akan layak ke pusingan ke-3 kelayakan Piala Dunia 2014 Brazil Zon Asia. Adakah Malaysia dapat memadamkan kelebihan 2 gol Singapura Sabtu lepas dan sekaligus layak ke pusingan seterusnya atau Singapura ampuh mempertahankan kelebihan. Apa ramalan korang semua untuk perlawanan yang dijangka menarik ini? Siapa yang bakal layak?

Aidil dijangka memakai lilitan Kapten Harimau Malaya


Bagi Rimau, rimau memilih Malaysia bakal mengaum malam ini dengan membaham Singapura 3-0. Sekaligus layak dengan aggregat 6-5.

24 comments:

Mohd Firdaus said...

malaysia 3 singapore 1..agregat 6-6..malaysia layak dengan gol tempat lawan..hehehe

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

rimau oh rimau

choki tataw sangat . tapi bia malaysia tambah lagi 3 gol . kalahkan singapore .

go rimau go

aummmm

:)

Syuhadah Azri said...

Tak dpt diramal lah xP tapi yang pasti malaysia akan rembat goal singapura habis-habisan!

*Harap pemain malaysia tidak mengecewakan kami semua.

ASSOYFINGER67 said...

Ramalan aku:2-0 @ 3-1 @ 4-2 @ 5-)....rise up tiger!!!!!!lets down a king lion....bite him as many as u can RISE!!!!!!!!!!!!!Yeahhhhhhhh (tgk kat umah jer..haha

shida'R said...

huhu xberani nk bg target lah..tp try lah perlawanan ke2 3-1 huhu..

Cik Peanut said...

peanut ni x minat snagat bola, tapi kalau boleh nk tengok harimau menang lah kan2x? ;)

soooooour said...

x tau la..yg pasti MAS akan teruskan pusingn kelayakan piala dunia lps kalahkan singa nnt....come on MAS!

apek poyo said...

den ghaso dah tak sodap hati nih...
mlm tadi mimpi kalah..
hadoi..camno nih?kalah bosa pulak tu..
harap mainan tido ajo tu.

paskal_garuda said...

adus jangan cam tu apek...harap2 terbalik la mimpi ko tu, biaso kan mimpi ni terbalik terjemahan dio...huhuhuhu...go...go...go harimau Malaya..

Nurhidayah Shamsury said...

msia 3-1

.::: Princess MOMOY :::. said...

erkk... ntah la
nak ramal susah
apapun tunggu malam ni
go HARIMAU MALAYA!

zulhaidi said...

malaysia la brader...p aku xpuas aty sal xdapat tgok live kat stdium...tiket abis der............

M.Zaihan said...

takpe beb sabau jer...kita tgk live kat tv yek...leh tgk sambil baring2 makan kacang kuda...huhuhuh

hatikubaik|mohdhazlan Dreadlock said...

rimau menang 2-0

excellence

hatikubaik|mohdhazlan Dreadlock said...

rimau menang 2-0

excellence

hatikubaik|mohdhazlan Dreadlock said...

rimau menang 2-0

excellence

niazis said...

malaysia la menang mlm neh, 3-1..

beLLa said...

amin3! bagilah kan harimau menang! ;)

Aida Omar said...

takut nak ramalkan..tapi yang penting harimau mesti menang!!

Khairil said...

malaysia menang 2-0...

r.a.firdausi said...

yeah.. of-coz malaysia menang..

hugo_dexter said...

mesti la malaysia...
RIMAU vs SINGA...
mestila rimau.. muahahahah...Singa x cantik badan dia.. Badan Rimau Berbelang lagi.. Tu tanda Rimau Hebat!!!

kaseh suchi said...

banyak2kan doa moga harimau menang lawan ngan singa ;p

perondajaketbiru74 said...

ramalan gua Harimau malaysia menang 3-1 bro...

Kedudukan Liga Super / Liga Premier Malaysia 2012

Maklumat anda :

IP