Saturday, February 23, 2013

Awas Dengan Miss Call



Perhatian Utk Semua Rakan-Rakan Blog...

Ada orang yang menerima panggilan dari +375602605281, +37127913091 atau sebarang nombor yang bermula dengan +375 atau +371 atau 081, hanya satu deringan dan terus putus dengan meninggalkan pesanan "missed call". Jika anda membuat panggilan semula ke nombor tersebut, anda akan dicas sebanyak $15-$30, dan semua senarai contact akan disalin dalam masa 3 saat. 

Jika anda mempunyai maklumat akaun bank dalam telefon pintar anda, mereka boleh menyalinnya. Kod +375 dari Belarus dan kod +371 dari Latvia. Jangan jawab atau panggil balik nombor-nombor tersebut. 

Beringat sebelum terkena...

7 comments:

Nana Liena said...

prnah kena +5 something mcm tu la spanish mungkin... LOL.. tercall balik charge dlm 2 ringgit..ahaha..pastu terus block

Asmieza As said...

selalu jugak dapat call mcm tu. Lepas tu buat taktau ja. hehehe ;)

ms.antz said...

scary... nasib tak pernah kena... huhu

*mengantuklah lepas main layang2 http://www.zahidahwahid.com/?p=9192 nak tumpang tido sini boleh? ^_^

C.T.K said...

nsib baik xprnh kna lg..thank bgthu..

Sri Ayu said...

Beringat sebelum terkena....tq to remind us!:-)

Encik Mimpi said...

boleh percaya x ni? ad maklumat sahih x pasal bnde ni

Encik Mimpi said...

boleh percaya x ni? ad maklumat sahih x pasal bnde ni

Kedudukan Liga Super / Liga Premier Malaysia 2012

Maklumat anda :

IP