Sunday, January 23, 2011

Keputusan Penuh Final Badminton Terbuka Malaysia 2011

Datuk Lee Chong Wei Juara

Keputusan penuh perlawanan akhir Badminton Super Siri Malaysia Open 2011 menyaksikan gelaran juara perseorangan masih kekal milik Datuk Lee Chong Wei selepas mengalahkan seterunya dari negara jiran Indonesia Taufik Hidayat dalam tempoh yang sangat singkat 37 minit 21-8,21-17.

Kejuaraan tersebut membolehkan beliau melengkapkan koleksi kejuaraannya di terbuka Malaysia ke angka 7. Malam ini beliau dijangka akan berlepas ke Korea untuk siri terbuka Korea 2011. Syabas diucapkan kepada kejayaan Datuk Lee Chong Wei yang berjaya mengharumkan nama negara sekali lagi.

Untuk keputusan penuh perlawanan akhir Badminton Terbuka Malaysia 2011 klik di SINI

11 comments:

Anak Ulu Cheka said...

tahniah lee chong wei

Terini dari blog AUC: Blogger Kini Jutawan

Mra Mastura said...

yeahh!! XD

tulus sweet said...

dari awal dah agak dea akn mng....;)

Miecyber said...

Tahniah Datuk....

Terbuka Malaysia 2011: Datuk Lee Chong Wei Juara Kali Ke 7

akuvision said...

aku siap bersorak si hidayat yang menang, cais!

.::: Princess MOMOY :::. said...

kita xde pelapis
nanti bila diarang dah tua
baru laa sibuk nak mencari
kesian diaorang ni, suma game kena g main sebab tak ada org
huhu...

Nak Lagi Pendrive MURAH ?
Bantuan diperlukan! Kasihanilah adik ini...
Momoy and Sale Season

.::: Princess MOMOY :::. said...

tahniah Malaysia...
lagi sekali...

Nak Lagi Pendrive MURAH ?
Bantuan diperlukan! Kasihanilah adik ini...
Momoy and Sale Season

sembil9n said...

dasyat dah kan org Malaysia!

Atika Natasha said...

fuiy0o..kite ni nak smash p0n tersmash skali ngn raket2 ni ha..

zero said...

Tahniah pada chong wei... si lin dan tetiba pulak sakit perut main kat malaysia ni ye..

si para para said...

leechongwei memang boleh di harap.hehe

eh ni gambar lama ke baru?

Kedudukan Liga Super / Liga Premier Malaysia 2012

Maklumat anda :

IP