Tuesday, January 25, 2011

Lawak Ular Sawa Dalam Tandas

Memang lawak kes ular sawa kacau orang nak tutttt!!! layan je lah...heheheheh

Nasib lah sape yang terkono...huhuhuhu

22 comments:

Si DauN CeRi said...

watdefilletofishhhh!!!

ksiannye yg kene tu..~

A'IM said...

haha..dh pernh tgok.... klu ada mcm tu mau lari berbogel ler

nur ikhyar dee said...

kazen aku pernah kene patuk ular time nak buang air,padahnya,anak dalam kandungan dia kene operate n buang sebab racun ular dah masuk,pastu tangan die yg kena patuk tu,jadi bernanah n kena amik isi punggung untuk tampal...

aku trauma!

hans said...

hahahahahaha
den pernah tgok video tu
rasa2 kalau kena dekat kita pun mungkin kita akan bertindak macam tu kan
sapa xcuak tiba2 ular besar masuk
hahaha

Bruno Mars Concerts Live In Kuala Lumpur, Malaysia on 10 April 2011

Amri Abd Rani said...

memang lawak....

Atika Natasha said...

haha..ajak ular tuh smbang2..takde la takut sgt d0k tndas s0rang2..huhu

nuriz said...

ish jahat le duk kacau org buang hajat heheh kesian sapa yg tak dan nak lepas hajat tu

Gen Fujita said...

Pernah tengok klip ni dulu, memang kasar prank diorang ni. He he...

alkisah69 said...

mai ai depa nie suka melawak macam nie

MrShah53 said...

hahahah..potong stim je..

penyejuk hati said...

lawaknye..kesian mereka2 yg x bsalah itu..(^_^)

anamizu said...

arrhh gile drg punye prank!!!

ASSOYFINGER67 said...

kalau BER-erKK cair...bersepah ler kuakua..hikhik

Seri Bahasa said...

kalau kena pompuan mesti lari bogel punye

s.y.a.r.q said...

Ya allah.... smpi ati kacau kat tandas..

ha ha ha..naseb baik sencored

hans said...

kalau ekau kena macam mana tindakan ekau?

Vote Hans Bernombor 10 Diruangan Komen

zmah said...

Macam mana boleh ada di situ?

amir aizat said...

kelakar!!
hhaha

Cikgu Fikri said...

hahahaahaha..
sengal sungguh.. :)

Sri Ayu said...

ular tu pun tak sanggup tgk org kat dlm toilet tu kan.he..he..he...

iaryylr said...

lawak sungguh tapi kasihan...

amny.. said...

hahahaha..

macam2~~:DD

Kedudukan Liga Super / Liga Premier Malaysia 2012

Maklumat anda :

IP