Wednesday, January 18, 2012

Lapan Juta Penonton Saksi Peserta Realiti Dirogol Secara ‘Live’ Di Kaca TV

Program realiti Big Brother versi Brazil mencetuskan kegemparan di negara tersebut apabila salah seorang pesertanya dirogol secara langsung di dalam kaca televisyen. Model, Daniel Echaniz dituduh mengambil kesempatan meratah tubuh pesaingnya, Monique Amin selepas berakhirnya satu program keramaian. Dalam episod terbaru Big Brother Brasil itu, yang disaksikan kira-kira lapan juta penonton, menunjukkan Echaniz naik ke katil Monique sewaktu wanita tersebut sedang tidur dalam keadaan mabuk.

Kemudian dia menggeselkan tubuhnya dengan wanita itu sebelum berselimut. Monique yang berusia 23 tahun itu dikatakan tidak begitu sedar terhadap kejadian yang menimpa dirinya kesan daripada pengaruh alkohol. Polis mengambil masa kira-kira tiga jam untuk mengambil keterangan Monique berhubung kejadian itu sebelum membawanya ke hospital bagi menjalani pemeriksaan kesihatan. Echaniz akhirnya disingkirkan serta-merta dari rancangan realiti tersebut dan bakal berhadapan hukuman penjara di antara enam ke 10 tahun jika disabitkan dengan kesalahan.

Sudut Pandang Rimau : Ini adalah kesan apabila terlalu banyak program realiti TV..Hai...Dunia..Dunia..

9 comments:

FatihaNur said...

xde lak ke program realiti di dlm neraka jahanam...lg best...

Khairil said...

terlampau realiti....

fyna said...

saja cari nahas..

GrimReader said...

sape suh masuk program realiti...tanggung lah sendirik nasib badan...

Sri Ayu said...

ish!! tak senonoh..live ke tu?

Zack said...

ni program realiti siapa paling lama dirogol ker?hehehehe

kiz said...

adeh,, tak tahu nak ckp apa daa bila baca ni..haha

remyhazza said...

dah dua dua mabuk......
big brothers nie byk yg tak elok dari elok.....lelaki pompuan dok serumah tanpa batasan....

NURULHANIF said...

mcm2.. dah mabuk xsedar la semuanya..

Kedudukan Liga Super / Liga Premier Malaysia 2012

Maklumat anda :

IP