Tuesday, August 21, 2012

Awas Hadiah Hari Raya Di Tepi Jalan


Hari Raya menjelang tiba.Jalan raya pasti penuh dengan kenderaan yang ingin pulang berhari raya di kampung halaman masing-masing. Namun harus diingat ada yang menanti kita jika alpa semasa memandu..Saman sempena Ops Sikap Hari Raya Aidilfitri 2012. Jangan lepas raya duit terbang melayang bayar saman. Apa pun berhati-hati dijalan raya. Pastikan anda selamat sampai ke destinasi yang dituju. Ingatlah orang yang tersayang...

SPR : Kepada sesiapa yang kena saman insyaallah Rimau boleh tolong mintak kurangkan..kalau tak banyak pun sikit sekadar yang termampu..email je no pendaftaran @ ic ke  email : paskalgaruda82@yahoo.com

12 comments:

.::: Princess MOMOY :::. said...

WAHH... DASYAT la rimau
cable besar nih
momoy x check saman lagi

caliph shuriken said...

klau perlu bantuan kwn2 bole request tuan rimau pasni ^^

babycomel said...

wah, okey2 nanti akan cek tgk ada saman ke x.. tp rasa2nye xde la, sebab lepas kena speed trap 2thn lps terus jd insaf ;) dh xbwk laju giler but still laju la, giler je yg xde hehehe

~LoVE PiNk~ said...

betul ke rimau??

hehehe best2..dapat diskaun skit pon jadi la kan..

klu saman lama2 cmner lak..hik2

miz ruha said...

hadiah terbaik tu...

Rimau boleh tolong mintak kurang eh??kena save email ni..

Nora Karim said...

hihihi takut ramai yang sengaja bawa laju... sebab en rimau leh tolong... heheheh

tirahzairi said...

seyes ke rimau? aummmm aummmm...hehe....tq

Leadership Developmant Training said...

salam sukses gan, bagi2 motivasi .,
Pikiran yang positiv dan tindakan yang positiv akan membawamu pada hasil yang positiv.,.
ditunggu kunjungan baliknya gan .,.

sedutzone said...

yeah... hadiah terbaek... ahakz... bagi duit, buang duet, buat duet,... ahakz...

Rimau Sakti said...

boleh tak de masalah..serius ni..boleh dapat kurang sikit la..ape2 pun email je kat email rimau tu.bagi mengelakkan meklumat anda semua terdedah di sini.insyaalah say akan tolong..kalau family kena saman ke insyaalah saya akan cuba tolong..dapat pahala dibulan2 yang mulia ni tolong kengkawan.. ;)

uncle said...

tak leh tinggal jejak kat chat box..kat opis kena block muahahhaa..uncle singgah klik 2 ketul untuk rimau disini...

uncle gerun nak chcek saman ...ntah lah ada berapa kali kena ekor...tak bayar-bayar pun...

duniafana said...

betoi abg ble tolong nih?saya ada lapan saman kot..haha

Kedudukan Liga Super / Liga Premier Malaysia 2012

Maklumat anda :

IP