Wednesday, July 7, 2010

Nujum Pak Sotong

Paul si Nujum Pak Sotong ramal Spain menang ke atas Germany

Seperti mana yang diketahui umum Paul ni memang tepat meramal keputusan WC 2010 terutama bagi keputusan Germany (mungkin kebetulan je tu). Sejak glamournye cik sotong kita ni orang ramai datang berpusu-pusu untuk menyaksikan sendiri kehebatan 'dia' membuat ramalan. Dan kali ini untuk perlawanan separuh akhir ke-2, Paul si Nujum Pak Sotong sekali lagi membuat ramalan bahawa pertembungan awal pagi nanti di antara Spanyol vs Germany akan memihak kepada Spanyol.

Apa-apa pun ramal si sotong ni, itu cuma ramalan. Tak ada kena mengena dengan perlawanan sebenar nanti. Semuanya bergantung atas usaha pemain-pamain di atas padang. Namun ini macam satu sokongan moral bagi pemain, peminat dan penyokong Spain untuk stay malam ini tengok semi final ke-2 selepas maranya Holland menempah tiket Final awal pagi tadi dengan kemenangan 3-2 ke atas Uruguay.



p/s : Aku tetap sokong Holland...huhuhuh..

5 comments:

Nurul Chomot said...

cik sotong memang pandai ramal , spain mesti buley !! yeah ! ehex ;D

nuriz said...

german german ahaha!!

Allien 99 said...

sepertinya kalau di goreng /di masak enak sekali nih sotong.. haha. salam kenal :)

akuvision said...

huhuhu kebetulan je tu, kalau dapat teka score lagi best mesti ramai buat taruhan

A S Y R A F U L said...

untung bg sapa yg berjudi...haha.. tp khurafat bagi kita org Islam percaya si sotong nih...semua kebetulan aje tuh.. apa pon GO GO espana!

Kedudukan Liga Super / Liga Premier Malaysia 2012

Maklumat anda :

IP