Friday, July 9, 2010

Prediction Octopus Paul Holland vs Spain

Paul Si Nujum Pak Sotong


Untuk kesekian kalinya si Paul Nujum Pak Sotong tampil di khalayak umum untuk membuat ramalan. Kali ini Pilihan Paul adalah membabitkan perlawanan akhir Piala Dunia 2010 Afrika Selatan yang menemukan dua jaguh tradisi Eropah Belanda menentang Spain.

Namun seperti yang dimaklumkan oleh pemilik sotong ini, Paul sebelum ini yang hanya membuat ramalan hanya akan meramal pertembungan yang membabitkan Pasukan German sahaja. Adakah ramalan Paul kali ini akan meleset berikutan meramal perlawanan yang tidak membabitkan pasukan 'negaranya'???

Dan sebentar tadi Paul yang diberi peluang membuat ramalan telah memilih SPANYOL akan menjuarai Piala Dunia edisi kali ini dan menundukan seterunya Belanda.

Apapun ramalan Paul, sama-sama kita tunggukan siaran langsung pertembungan 'Clash Of The Titans' ini pada awal pagi 12/07/2010 ini.




Sudut Pandang Garuda (SPG) : Harap-harap ramalan Paul kali ni salah dan org tak percaya pada 'dia' lagi...huhuhu...sebab aku sokong HOLLAND!!!!!!....

17 comments:

♥ shoeshe si budak comot ♥ said...

i lup u paul!! hehehe

fatinmmj said...

yaa, fatin stuju, hrp2 rmln die ni slh hahahah!! mcm belande je mng hahah

jmput dtg tgk post baru ya:
fatinmmj

akuvision said...

kalah menang semua takde kene mengene ngan paul ni, semuanya kebetulan yang konsisten. Spain VS Holland, kalau Holland dapat ikut rentak Spain main, mungkin ada peluang taktikal Spain kacau. Apa - apahal pun, may the best team win either Spain or Holland

NOOR FATIN said...

spain spain spain

plez sotong, buktikan ramalan anda benar!! kekekeke

jgn marah :P

mR.sYaH said...

sotong mengarut.. jgnlah cayer..

RastaMat said...

Belanda Menang!!!!!!!!!!!!!!

puterapescado said...

lepas nie nak bela sekor sotng kurita gak :)

iqbalsyarie said...

Boo sotong!hahaha..taknak caye!
Latest post:Bahan mentah utk rujukan

Ooήey™ said...

rasanya2 die bin berhaluan kanan ni..smua kotak yg die pilih belah kanan..tah2 mnusia yang ramal sndri..letak makanan yg sdp2 kt kotak dorg rasa mng tu...haha who knows..tp spain mng k?itu benar!=P

akuvision said...

kemenangan spain adalah satu fakta

akuvision said...

gila kentang jedai, dah dapat buffered dah!!!

paskal_garuda said...

macam mane nak tau aku dah dapat buffer dah?ceh!!! menang jugak germany seperti yang diramal si sotong ni..mencuakkan aku tetang ramalannya akan kekalahan holland pagi esok...huhuhuhhuuh...harap2 perlawanan yang tak melibatkan germany dia tak leh predict...huhuhu...padan muka sotong...

akuvision said...

cek kat status earning la bro

Yua Zawa said...

spain will win.. viva la espana...

paskal_garuda said...

Cabaran sengit bakal disaksikan...Hooland Pasti Juara...
Hidup Holland!!!!

akuvision said...

hoholand tu hoo je la nanti garuda

akuvision said...

HEHEHE SPAIN DAH SCORE, JUARA PULAK TU!!!!

Kedudukan Liga Super / Liga Premier Malaysia 2012

Maklumat anda :

IP