Thursday, December 15, 2011

Aktress Sun FeiFei Terdedah Coli Di Karpet Merah

Sun FeiFei Yang Panik

SEORANG aktress wanita di China, Sun FeiFei berdepan saat yang paling memalukan di Anugerah “Men of the Year 2011″ apabila gaun labuh yang dipakainya terlucut akibat dipijak selepas bergambar di karpet merah ahad lalu. Ketika kejadian itu, Pelakon cina itu sedang berjalan di karpet merah bersama seorang Pengacara Televisyen yang dikenali sebagai Fang Ling. Mereka kemudiannya dipanggil untuk sesi fotografi ringkas di karpet merah itu.

Selepas bergambar,Sun terus berjalan dan tanpa disedari ketika bergambar beriringan, Fang Ling telah terpijak pakaiannya menyebabkan pakaiannya terlucut sehingga menampakkan colinya. Sun terkejut dan dengan serta-merta menarik pakaian manakala pembantu beliau bergegas ke arah Sun dan membawa kot untuk menutup bahagian dadanya yang terdedah. Sun dikatakan meninggalkan majlis itu sejurus selepas itu tanpa menanti majlis penganugerahan berlangsung.

Keadaan Tali BajuNya Dipijak

Daripada keadaan ketika kejadian, ada yang mengesyaki sesuatu tentang gerak tubuh dan riak wajah Sun apabila bahagian dadanya yang telah dibedah untuk menambah cantikannya separuh terdedah di hadapan kamera wartawan. Ia seakan-akan komedi di mana Sun menunjukkan wajah terkejut dan seakan-akan tidak berpuas hati manakala Fang yang terpijak mengambarkan mimik wajah terkejut. Ia seolah-olah dirancang untuk mendapatkan publisiti murahan untuk menaikkan nama apabila tahap popularitinya dikatakan semakin merosot.

Tindakan Pantasnya Menutup Bahagian Yang Sensitif

Ketika sesuatu majlis anugerah berlangsung, kebanyanyakkan artis gemar menayangkan bentuk tubuh dan dada selagi tiada pengharaman keras ke atas isu ini dilaksanakan oleh kerajaan dan Sun dikatakan mengambil kesempatan di atas keadaan ini untuk meraih populariti. Terdapat beberapa pihak yang bersimpati dengan keadaan di mana artis seperti Sun begitu terdesak untuk meraih perhatian dengan mencipta publisiti murahan untuk meraih populariti ketika karier mereka di ambang kejatuhan.

8 comments:

ChaCha said...

aduyaiii...x pasal2...muka cm x bersalah je org yg pijak tu..

Ahmad Syuxer said...

mujur2..hehe..kalau tak parah hehe

bee shaz wals said...

hahahhahaa nasib baek tak terlucut habis kalau tak wayang free lah nampak gaya

yahaya said...

adoyai....buah betik

ShahzCudin said...

haaaa kann!! tu la..pki cmtu lagi..

afzalsukasuki said...

perrghh kantoi pakai push up bra.hahaha

Terbelog said...

aloh..

SeseDaP RaSa said...

mujur x tersembam..hehe

Kedudukan Liga Super / Liga Premier Malaysia 2012

Maklumat anda :

IP