Wednesday, July 18, 2012

Pelanggan Tak Puas Hati Dengan Kualiti Proton Preve

Apa sudah jadi ni? Proton Preve yang diwar-warkan sebagai salah satu kereta terbaik keluaran Proton telah mendapat feedback negatif daripada pengguna. Dikhabarkan berlaku di cawangan Proton Sungai Besi, seorang pelanggan yang tidak berpuas hati telah menampal beberapa keping kertas yang tertulis nota menunjukkan ketidakpuas-hatian beliau terhadap Proton Preve.


Harga RM72+++ kualiti ?????
Kalau tak mampu untuk buat kereta berkualiti…..
TUTUP SAHAJA PROTON
GPS ROSAK… Tiada penyelesaian
Tak sampai sebulan ENJIN BOCOR


SPR : Proton oh! Proton

9 comments:

mizz RFL said...

apa yg x puas atinya?? xtaw pun yg proton de kuar kn kete bru huhu

buatbest said...

bru kuar dah ada problem..hohoho

Encik Zaharin said...

Bukan taknak menyahut seruan kerajaan cintai buatan malaysia tapi inilah antara sebabnya, kualiti sungguh mengecewakan .. takat ni aku puas ati dgn Neo je la,tu pun 2nd car ,lain2 proton aku xpnh try..

harga x setimpal kualiti,itulah Proton, Perodua lebih afdal..

sedutzone said...

naek bas lagi best... ahakz...

caliph shuriken said...

dh agak aritu tp diorg still ckp keta ni hebat, erkk...

Eisya Farisya said...

Make it simple claim warranty kan ada
GPS rosak takarla baru
Enjin bocor tukarla gasket/oil seal
...
xpayah nak kecoh2....

Tinta Lana said...

Salam.

Aku setuju ngan sedut..naik bas lgi best, hak3.

Tak2..hehe. aaa..Aku sekuarga pakai proton cap saga aerobik je..dah 5thn..alhamdulillah..takda masalah besar.

Tapi harus diakui lah..tak semua..tpi ada barang2/produk Malaysia yg patut diperbaiki kualitinya. Slogan "Produk Malaysia, Kebanggaan kita", susah juga nak bangga kalau baru pakai je, rosak, asal baru pakai je, jahanam..tak sempat nak bangga,heh3

yusuflaili(Goku) said...

Susah nak cakap sekarang ni..tak beli kata tak sokong..beli sendiri yang kena tanggung rugi..Apa2pun jangan sampai 'tali lebih mahal dari lembu'nanti.

amranaiman said...

ntah2 sabotaj :P naya je

Kedudukan Liga Super / Liga Premier Malaysia 2012

Maklumat anda :

IP