Thursday, September 15, 2011

Filem Raya Tak Jadi Terbaik!!

Tiket Filem Raya Tak Jadi

Rimau baru je balik dari panggung kat Alamanda Putrajaya menonton Filem yang baru mula ditayangkan hari ni iaitu Filem Raya Tak Jadi. Lakonan Johan Raja Lawak, Saiful Apek, Jalaludin Hassan dan banyak lagi pelakon-pelakon yang hebat. Memang terbaik filem ni memandangkan mood raya masih lagi ade..tak sangka gandingan Apek dengan Johan sememangnya menjadi sebab lawak diorang memang macam selamber jer.. Pure Spontan.. So sesiapa yang tak tgk lagi cepat2 ke panggung berdekatan korang tuk sama-sama ketawa terbahak2 kat dalam panggung nanti.





Rimau Bagi 5 Bintang Tuk Filem ni.. ;)

22 comments:

Zam_Nap said...

Salam rimau,
sori kalau komen off topik...
ape name widget feedburner yg bwh iklan nuffnang tu leh btau x?
cam cantik je...

P/s: kalau leh balas kat site saye takut x perasan kat sini...

Thanks in advance...

Nafisah Ruslan said...

aumm3!

dah lama tak tengok wayang..

Puan Kutu said...

best ke?macam nak tgok tp tak berapa suka apek.hehe..

APAN said...

awalnye gi tengok...kalu best, nak gi tengok la nanti kot.huhu...

yen(toka ziizokukuto) said...

ada jalan cerita ke,,or lebih pada lawak je?

khairul akmal bin azman said...

5 bintang ek..ni nak tgk ni beb

Scarlett O'Hara said...

Ala.... bestnya dapat tengok.Mesti tak kering gusi ketawa tengok Johan dengan Apek.

Bluewendy said...

tgk wayang tak ajak pon Cik bluewendy..=.=' hik3...

shida'R said...

wahh cam best jer..kne pi tgk nih :)

Nonie said...

kelakar ke?i like..heheh.nk tgk gak :)

ASSOYFINGER67 said...

Dah kao cakap gitu,pasti filem tu menghiburkan...nak tunggu CD jer...!

Eastboy said...

THE GREAT OPAH BEREH..

afzalsukasuki said...

dah tengok.kelakar tol gandingan johan ngn apek.cam haram.hahaha :D

ciNdhaDahniEa said...

nak tengok wayang ni...!!!!! huhu

Green Apple said...

klau ada johan dah tentu kelakar gile..

khairul said...

harap tunggu kat astro first jer lah

Belalang Hijau said...

lame dah x tgk wayang...teringin jugak nak tgk citer nih :)

Run Away said...

aummmmmmmmmmmmmmmmmmmm....;e♥ salam kenal....;d

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

halamak . bilenak p tengok pom tataw . lama dah ta tengok wayang . huaa

:)

Aku Si Pujangga said...

waa.. macam best jek..

miszfazierra said...

baru tgk semalam , cite dea memang best . terbaikk :D

zarephawk said...

baru tgk citer tu ngn membe kt wayang...mmg sah,kelakar habis...sengal r gandingn apek n johan...haha..anyway,mmg best n t'baek setakat ni..
-https://www.facebook.com/#!/www.muhammadzarifsyafiq.com.my

Kedudukan Liga Super / Liga Premier Malaysia 2012

Maklumat anda :

IP