Thursday, June 17, 2010

Apek Oh Apek!!!


Saiful Apek bersama lima rakannya termasuk seorang wanita ditahan dalam serbuan yang menemui 40 gram dadah jenis ganja di sebuah apartmen di PJS 7, Sunway kelmarin. Dalam serbuan kira-kira pukul 10 malam oleh sepasukan anggota dari Bahagian Siasatan Jenayah Narkotik Subang Jaya itu, dadah tersebut ditemui di dalam rumah terbabit. Ujian air kencing yang dijalankan mendapati kesemua mereka positif mengambil dadah jenis ganja. Semua suspek berusia 20 hingga 41 tahun ditahan ketika baru mengambil dadah dan sedang berehat.

Semua suspek direman bagi membantu siasatan mengikut Seksyen 39A (1), Seksyen 6 dan Seksyen 15 (1) (A) Akta Dadah Berbahaya 1952.


Sebenarnya memang aritu lagi dah kalau nak cekup dia ni dah sangkut ganja. Tapi nasib baik dia lepas masa tu. Tapi tidak tuk kali ni. bagi mereka yang 'KIPAS SUSAH MATI APEK', Jangan tiru aksi ini...

p/s : garuda nak cakap sini, kalau korang penah kena suspek ape2 kesalahan better watch out la, sebab polis mesti follow gerak geri korang punyer..so beware anytime..anywhere...JENAYAH ITU PADAH.

6 comments:

kak long said...

dia mana pernah nk mengaku...
ad video yg tgh isap ganja pun ckp dia tgh isap syisa..
dia ingat org bodoh...

biasa la,...
org gila pun tak mengaku dia gila...
hisk...!

nrshasha said...

aku kuciwa..
wawawa... ;(

eLL said...

nasib baik 39(A) ,,,,kalau 39(B) heheheh babai laaa

kerol said...

apa la apek..
ni la yg dikatakan idola...

harap berubah ke arah kebaikan.

adiezaqistina said...

sbb tu lah biler wardina kata artis tak boleh jd ikon..sesetengah artis itu melenting...baper ramai artis kiter yg terjebak ngan dadah???????? yg dah kantoi???????ntah ler...so apa2 pun pikir ler betul2 sblm kita pilih seseorang itu jd ikon....

RastaMat said...

Jauhilah DADAH!!!

Kedudukan Liga Super / Liga Premier Malaysia 2012

Maklumat anda :

IP