Monday, June 28, 2010

Kad Star Futera Online

Aku mula main game ni sejak dapat kad futera free kat carrefour putrajaya. Pastu mula aku duk mencari dan mula bermain secara online seluruh dunia. Best gak musim demam-demam piala dunia ni layan game2 yang macam ni..

Starter Packed Futera Online


Striker Kebanggaan Aku..


Kapten harapan


Pemain potensi


Line up Utama aku

Korang yang berminat boleh melayari http://www.futeraworldfootball.com. Kat sana kalau korang register dapat 15 pemain free. Tapi random la pemain tu. Jumpa saya kat saya sebagai team Rimau Sakti FC.
Header Football Futera


Team Cap Ayam Aku..ranking teruk..


Korang leh beli kat Kedai Buku Popular

Rajin-rajin la korang masuk website ni facebook.com/pages/Futera sebab admin dia selalu publish kad 5 bintang yang aku pun tak pernah dapat..huhuhuh..

2 comments:

~Blabberina~ said...

terpinga2 ms dpt kad ni kat carrefour.hehe.trus je bagi kat adik.rasanya dia simpan wat collection je

akuvision said...

pernah daftar tapi tak aktif la bro

Kedudukan Liga Super / Liga Premier Malaysia 2012

Maklumat anda :

IP