Tuesday, June 8, 2010

Buang Logo Israel Di PC


Assalam dan salam sejahtera..

Post aku hari ini pendek je. Aku nak share dengan kengkawan semua. Kita kata kita benci Israel atas tindakan kejamnya kepada sukarelawan kapal Rachel Corrie dan penduduk Palastin, tapi sedar atau tidak kita sebenarnya telah menyimpan logo Zionist ini dalam PC, Laptop, Netbook kita. Sila perhatikan betul-betul dan ikut directori ini...

  Buka PC anda dan klik di :--->

C:/ProgramFiles --> Microsoft Office --> MEDIA --> CAGCAT10 -->J0285926.WMF.

Maka di situlah tersimpan dan tersoroknya logo zionist seperti dibawah ini tanpa pengetahuan kita..

Sama-samalah kita buang logo ini dan bersama memboikot produk-produk Israel Laknattulllah!!!. Mungkin sumbangan kita kecil namun sekecil mana pun setidak-tidaknya inilah usaha kita untuk meneruskan sokongan kita membenci musuh Allah ini. Takbir!!! Allahuakbar!!!!

p/s : Aku pun sebelum ni tak perasan...



 

20 comments:

ApekxHensem™ said...

hehehe apek ingt pun mau share ni

Mario said...

aa aa...thanks for the info bro...

akuvision said...

sudah dibuang bro

Our Love Memories said...

dh lme buang..ble tau trus buang..huhu..

|| nemo mimosh || said...

sy dah try buat tapi macam tak jumpe pon?

paskal_garuda said...

Kalau dah gi ke directori tu takde, kira ok la..setahu saya kat situ je yang ade..;)

I.Hazwani said...

haih
tgh guna laptop abg ni sbnrnye
takberani nak sentuh pape dlm ni
ahaha

nairaariaa said...

tq..sy pom da buang da...huu

911 said...

Allahuakhbar!!

zameermus said...

tq nice info..

S.I.T.I said...

ermm.tak jumpe pon??agaknye dlm laptop nih mmgbtakde kot.heh,nice info bro.. ^_^

M!Er4N said...

semua laptop ada ke logo 2?

paskal_garuda said...

sebenarnya logo tu ade kalau kita install microsoft office kat pc kita.kalau tak memang logo tu takde.tu kira default picture microsoft office la..hhuhuhuh...^o^..

Hazzy Ishak said...

dah buang...

+akufobia+ said...

aa.deletedeletedelete.

paskal_garuda said...

GOOD LA U ALL..

kerol said...

better scan foto dlm pc korang. ada lagi mungkin.

LCR said...

info yg bagus. ty

paskal_garuda said...

betu,betul,betul....

RastaMat said...

Thanks bro...
Dah delete!!!
ALLAHUAKBAR!!!

Kedudukan Liga Super / Liga Premier Malaysia 2012

Maklumat anda :

IP