Friday, December 24, 2010

Ramalan Sotong Paul : Malaysia Juara Piala Suzuki 2010

Ramalan Paul Malaysia Juara


Patutlah malam tadi rasa nak tidur awal jer. rupa-rupanya Garuda dapat alamat mimpi dari sedara Paul yang dah arwah ni Malaysia bakal dinobat Juara baru Piala AFF Suzuki 2010 pada edisi kali ini.

Betul atau tidak sama-sama kita tunggu aksi sebenar Malaysia dengan Indonesia dalam pertembungan pertama di Stadium Nasional Bukit Jalil pada 26 Disember 2010 Ahad nie. Garuda ada2 set baju Malaysia yang biru+ kuning tapi tak tahu lagi nak pakai yang mane satu. Hope Malaysia pakai yang Biru ni.. biasanya ade 'ong' bila Malaysia pakai baju biru.

Tapi biar ape pun yang mereka akan pakai hope player Malaysia dapat berjuang bermati-matian hingga titisan keringat terakhir demi mengembalikan maruah bola sepak negara yang semakin tampak sinar kebangkitannya.

Garuda dan jutaan rakyat Malaysia yang lain akan menjadi pemain ke-12 yang akan menggamatkan stadium untuk sama-sama kita mencipta sejarah bola sepak negara melakar kejuaraan pertama piala kejohanan rantau asia tenggara itu. Nantikan ngauman Harimau Malaya...Argguuummm!!!! Jom sama-sama kita turun pakat-pakat kita sokong Malaysia... Bukan selalu dapat rasa macam ni...


SPG : Thanks to bro Paul di atas ramalannya yang memihak Malaysia...Nak sedekahkan Al-fatihah payah lak sebab dia sotong....huhuh..makan sotong goreng tepung jer lah...heheheh

18 comments:

Aizuddin Hanis said...

amin...moga mimpi garuda menjadi kenyataan...

Afiq Bukhari said...

MALAYSIA BOLEH~! :D

Juaini Jamaludin said...

oni ramalan garuda ni bukan paul ni. hahaha. :D go Malaysia!

azhar said...

Indonesia ada player import...kita dibarisi anak2 muda tempatan....kalah pun tetap bermaruah

akuvision said...

tahyul semua ni, gua sokong indonesia! geren!

Seri Bahasa said...

minta2 ramalan tu betul...akan tertebuslah kekalahan malaysia tempoh hari.

dabuldahi said...

seri!! hahahaha.. gila tak patriotik...
ni lah jenayah bahasa aku.. haha

dabuldahi said...

hahaha,, dah menang dah.. tiga kosong.. datang jauh, bawak balik tulur saja

Cempakamelati said...

Bravo!!! Malaysia menang ..yes!!!! he! he!

kluangman said...

malaysia boleh!!!

sajaa wan zainal said...

mintak-mintak mimpi garuda jadi realiti. (:

Dila is Azie said...

msia bole ! :)

a'im said...

HAHA...STYLE

MrShah53 said...

haha..mintak burung kat indon tu la ramal..biar salah..hahahaha

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ said...

sebok je paul 2 kan.
haha

all d best lah mesia!


btw,

jum ke blog saya!
tmbahkan pengikut pon boleh..


http://owlkieranaa.blogspot.com/

tq~

Tajul said...

aik..bukan ka paul dah terkorban! hahaha.

Anonymous said...

malayser.
pecundang

Tajul said...

uish,syirik kecil ni!!hehe

Kedudukan Liga Super / Liga Premier Malaysia 2012

Maklumat anda :

IP